Is het voor ervaren of onervaren sprekers?
De sprekers hoeven geen ervaring te hebben, maar het mag wel. Pitchen is, ook voor ervaren sprekers, steeds weer spannend. Het blijft goed om je pitch steeds weer aan te scherpen. Ook om te voorkomen dat je steeds hetzelfde verhaal vertelt. 


Moet je je verhaal/je pitch voorbereiden?
Dat mag zeker en daar help ik je ook bij. Ik stuur je een werkboek met daarin o.a. een script voor een pitch met storytelling & kernboodschap. Je mag het ook laten ontstaan als dat beter bij jou past.
Je krijgt spreektijd die je mag gebruiken om je pitch te doen, te zoeken naar woorden, te blozen, te ratelen, opnieuw te beginnen en je wijsheid te delen. Feedback geef ik alleen als je er om vraagt. Is wel aan te raden!


Komt er vaker een pitchcirkel?
Zeker! Elke maand organiseer ik deze online cirkels.  Gezien de grote waarde voorspel ik dat de prijs omhoog zal gaan. 


Ik durf nog niet te spreken, mag ik ook alleen komen luisteren?
Ja dat mag zeker! Elke spreker heeft ook een luisteraar nodig. De waarde van luisteraars is even groot als de waarde van sprekers.

 

Is er een podium en een publiek?

Nee, er is niet letterlijk een podium. Er is wel publiek en door de setting en mijn grote ervaring met het begeleiden van online meetings voelt het intiem en alles behalve saai of afstandelijk. Je kunt van elke ontmoeting een pitch maken.